Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns i själen

Livets tysta smärta

syns inte, hörs inte

finns endast i hjärtat

 

Livets inre skrik

hörs inte, förstås inte

finns endast i själen




Fri vers av Cajsa
Läst 292 gånger
Publicerad 2006-09-09 16:28



Bookmark and Share


  Nessie
Mycket sanna ord!
2006-09-11

  svartgul
Tycker om den här. Du har hittat sanningen.
2006-09-09

  Annmargreta
Mycket fint och sant , ha en skön helg.
2006-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg