Guldkant" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagar med Guldkant


Det bor en ängel i mitt rum

 

 

Mina dagar kantas

utav guld

vilket skiner upp mitt mörker

och får mig att le glitter

under detta futtiga yttre

 

Mitt guld

är format i en ängels

rogivande skepnad

 

Hon bor i mitt rum

ler åt mina torra skämt

ser på mig som om hon ser på Gud

När jag sover lägger hon sig

inuti mitt hjärta

och får mina drömmar

att drömma sagor

om lyckligare tider

 

Hon är guld värd för mig

min gloria genom livets svåra stunder

mitt leende genom all sorg

min hjälte när jag sitter här

fast i min borg

make or break säger de

ängeln i mitt rum säger endast åt mig

give and take

 

En ängel som henne

vilken får mig att väga guld

inuti

där såren ännu gråter tårar

ibland

men om natten när jag sover

plåstrar hon om mitt inre

 

hon är alltid där för mig

hon är guldkanten som klär mina dagar




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-09-09 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*