Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite virrig ^^ Och ursäkta mitt språk >__<


Vad som än händer, vännen.


Och du sa: Det går över


Såfan heller, tänkte jag




Din tystnad kommer att krossa mig en dag
samtidigt som jag drömmer om ett liv
tillsammans med dej

Och även om Håkan Hellströms
\'Kom igen Lena\' dånar på högsta volym ur stereon så kan jag inte känna glädje
Bara oron om vad du ska säga
och pipet i öronen av den höga musiken är så öronbedövande
att jag inte ens hör mina egna tankar
men det är kanske det bästa

För tankarna och tvivlet som gnager i huvudet framkallar
bara ett illamående
och en klump av gråt i magen

När jag skrev våra namn i sanden
tänkte jag att det var tur att du inte kunde se mig nu
Du hade sagt att jag var konstig
precis som du alltid gör
Varje gång du säger det
hugger det i hjärtat, vännen

Förlåt!
Förlåt för att jag är så jävla jobbig
men jag vill att du ska veta
veta att jag bryr mig
Så in i helvete mycket!
Att jag går sönder, nu vet du!

Jag vet inte om du har insett att mina känslor för dig
är större än vad du hade trott innan
Kanske din tystnad försvarar dig mot mig
Men mig förintar den
Och varför ringde du aldrig?





Sluta drömma om det ljuva livet
Vi kommer aldrig va med om det
Det är kanske dags.






Fri vers av Vitsippa
Läst 615 gånger
Publicerad 2006-09-10 00:15



Bookmark and Share


  Trubbel
hej :) sådana tystnader är så jobbiga, dom som sliter och drar och hugger i en tills man bara är helt söndertrasad. du beskriver den bra :)
ah, jag har också lyssnat på kom igen lena tills jag fick ont i öronen för att tysta ner tankarna. det hjälper för att bedöva saknaden för stunden iallafall :)
gillar den här texten, skriven på ett enkelt sätt som känns :)
2006-11-19

  verkligen
oj när inte ens musik hjälper då är det allvarligt
men jag vet hur det känns
och du beskriver det bra
även om du kanske kunde hålla tillbaka lite på vissa ställen
typ "Så in i helvete mycket!* Att jag går sönder, nu vet du!"
men egentligen inte
äsch jag vet inte
men det var bra iaf
2006-11-08

    Mortalis
Så fint! Den utstrålar massor av känslor.. och det dyker upp massor i mig.
"Och även om Håkan Hellströms
'Kom igen Lena' dånar på högsta volym ur stereon så kan jag inte känna glädje.
Bara oron om vad du ska säga."
Det där känner jag igen så väl.
2006-11-05

  rasa
" för tankarna och tvivlet som gnager i huvudet framkallar
bara ett illamående
Och en klump av gråt i magen. "


ja känner känslan.
fantastiskt fint skriver (:
2006-09-25

  Queen_of_Rain
känner igen mig totalt.. gillar verkligen språket du ursäktar dig för de ger en bra ton till dikten
2006-09-24

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Språket är ju helt perfekt, känner Så väl igen mig i din dikt,
den är så bra.
*ler*
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Vitsippa
Vitsippa