Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutgiltiga mål

 

 

En bil

allt

går

i sekunder

rosor

blodröd skönhet

ligger på sätet

bredvid

mätaren kommer upp

i farliga sifferkoder

 

Ett träd

allt går ihop

rosens röda

vid trädets fot

vilar många döda

 

Du vill känna

samhörighetens trygga famn

igen

och himlen är ju allas

slutgiltiga

hem

 

sedan

 

Pang!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 190 gånger
Publicerad 2006-09-10 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*