Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgerna i en vind

 

 

Färgerna

flagnar

 

sprids likt regn i alla färger ut i vinden

smeker de små sorgsna om kinden

 

elden

falnar

medan hjärtat mitt

sakta

svalnar

 

tynar bort

och blir ett

med jorden

igen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 156 gånger
Publicerad 2006-09-10 15:52



Bookmark and Share


  CopyRight
Vackert.... vackert!
2006-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*