Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara trött nog att somna, men...

 

 

Trött på att skriva

ord som ingen

förstår

 

Trött på att vara likgiltig

tablettfradgan växer

täcker min hjärna

mina tankar kämpar

för att andas där

inuti

 

hör du som de schippar

efter världen

 

Är så trött på

att vara hatad av alla

 

Är så trött

 

Allt!




Bunden vers (Haiku) av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 183 gånger
Publicerad 2006-09-11 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*