Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


*om en saknad*




utseglet



det var aldrig frågan om existens
inte heller om närvaro

jag vet att du inte är här nu
och det räcker

för mig




Fri vers av Smultris
Läst 693 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-13 02:10



Bookmark and Share


  baklänges
den var fin.
enkel och plågsam.
sånt gillar jag.
2006-09-17

  Ezo
även om det är en lögn, så räcker det för mig:)
2006-09-16

  Mats L.
Håller med den föregående
2006-09-14

    Rejjja
Ser en resa
en längtan
i vidd bestämd
ordad sedd, en
hand i bredd,
ett segel ut
ger tanken slut
2006-09-13

  mariann
Och så fick du till det jag kände,
bara sådär, precis så det räcker:)
2006-09-13

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Resingerat och ärligt, men med stor smärta i orden.

Enkelt. Starkt.
2006-09-13

  madinsane
en fantastisk kortis.
du sätter ord på saknad så bra att jag önskar att jag saknade.

din saknad är vacker, trots smärtan!
2006-09-13

    ej medlem längre
Låter som en flyktig saknad. "aldrig fråga om existens"...."närvaro"
Hur sågs ni? eller ni sågs inte? eller handlar det kanske om en poet som försvunnit härifrån?
... ja frågorna blir många, och det är väl ett bevis i sig att du verkligen har lyckats.. med så få ord få mig att börja fantisera om vad som hänt.
Bra!
2006-09-13

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Jadu man kan tolka dikten på många sätt som en troende fråga eller om ett dödsfall. Kort och bra är den iaf=)
2006-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris