Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att vilja och/ eller inte vilja varför varför inte? Och kan ingen ta och reda ut allt det här trasslet av kladdig lycka i hoptrasslat med den trådiga ångesten?


FÖR mycket jag



Nu kutar de omkring här...



alla känslorna



Jag har slutat jaga efter och oroligt fråga:

-\"Men var kom du ifrån?\"
-\"Spring inte så fort, få titta lite närmare på dig!\"
-\"Aj! Trampas inte på tårna och MÅSTE ni hoppa i sängen?!\"
-\"Och VEM hällde ut allt orkpulver på golvet?!\"



De fnittrar bara åt mig och springer vidare



Jag gav upp och gjorde en kopp te


nu kutar de omkring här...



alla känslorna



på en gång






Fri vers av Mareld
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-09-12 21:16



Bookmark and Share


  Rosmarin
Vilket härligt humoristiskt sätt att skildra känslokaos! Denna bokmärker jag!
2006-12-19

    Lena Nilsson
känslor som hoppar runt som vilda ungar - man blir utmattad bara man tänker på det.
2006-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld