Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men dina viskningar i natten

 

 

Vakna

trubbadureman

vakna

och spela en visa

som kan spräcka en ballong

en sång som är våran sång

vi förlorade tu

endast jag och du

 

Vakna

och hjälp mig somna

till din röst viskande

i natten

den sänder mig lugn

jag vänder mig

du fäster din arm om mig

hur skulle jag någonsin

klara mig utan dig

 

Trubbadureman

låt oss älska varann så länge

vi kan




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 195 gånger
Publicerad 2006-09-13 16:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*