Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängelhaiku

Liten ängel ber

tittar med stora ögon

skiner som en sol




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 254 gånger
Publicerad 2006-09-15 18:19



Bookmark and Share


  Vacant
gud så söt!
2006-11-08

  Nessie
Åh vad fint! Den gillade jag jättemycket. Man ser verkligen oskuldsfullheten framför sig.
2006-09-19

  solglimt
Jag ser en gudlgul ängel som strålar & ler, vackert!!
2006-09-16

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Underbart vackert=)
2006-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg