Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under jord och gräs

Tyst och stilla

likt nattens timmar

du ligger i din grav

under jord och gräs

 

Får aldrig mer se dig

 

Saknar dig

av hela mitt hjärta

 

Längtar så efter dig

inne i mitt hjärtas djup

 

Gråter tårar

 

Tankar går till dig

natt som dag

 

Du ligger där

jag finns kvar




Fri vers av Cajsa
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-09-17 13:03



Bookmark and Share


  Cris
Sorgligt men fint skrivet..
2006-09-18

  solglimt
Sorgligt och kärleksfullt!!
2006-09-17

  Propella
Den här känns långt in i märgen!
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg