Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en nerriven mur



min nerrivna mur
har du tagit dig an

byggde upp smyckade och befäste den

där
bakom
jublar jag nu
i
dig




Fri vers av rebecca d VIP
Läst 264 gånger
Publicerad 2006-09-17 19:50



Bookmark and Share


  Rachel Roth
en spännande text...
som spritter av glädje
2006-09-18

  Mikael Lövkvist
Wow. Vilken härlig tvist i den här dikten. Klurig, nyansrik, vacker. Grattis till er båda två :-).
Mikael
2006-09-17

    Martall
Gillar tanken att
muren inte stänger
honom ute.
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP