Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram

Har du en kram över?

 

Behöver en...

mina tårar rinner




Fri vers av Cajsa
Läst 290 gånger
Publicerad 2006-09-17 21:24



Bookmark and Share


  önska
kram. jag lider med dig.
2006-09-19

  Nessie
Här kommer massor av kramar till dig!
2006-09-19

    Erika H
ödmjukt
jag skickar också en kram
erika
2006-09-18

  Jessica Ebbesson
Usch då...*kram*!
(Men idag kanske det känns bättre..hoppas det.)
2006-09-18

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Så få ord, men Så mycket känsla
KLART du kan få en kram, behöver en jag med
*Kram*
2006-09-18

  solglimt
Björnkramaristoralasskommerhärtilldigviacyberspace
2006-09-17

  KonstigaKatter
så enkel och så talande... *kram*
2006-09-17

  Cris
KRAM!!!
lider med dig
2006-09-17

  Annmargreta
Det får inte vara så här du måste bli pigg och bli utan värk snart.
Kramar i massor.
2006-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg