Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom blå ögon

 

 

Bakom dessa blå ögon

skriker blå tårar

om det röda blodet

som vill komma ut

och ge mig

mitt slut

 

Bakom dessa blå ögon

finns svarta minnen

som skapar mig en värld av grått

 Bakom dessa blå ögon

trampar en gråtande själ

ekande och skört

i väntan väntar hela mina varelse

på att få komma ut

 

Om ni ser in i dessa blå blå ögon

så kanske du får se en glimt

av mitt inre

 

Du ser in...

 

Skriker och börjar gråta

 

för två sekunder

 

innan du förstår

 

att inte är Du som känner så




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 153 gånger
Publicerad 2006-09-18 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*