Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick ett telefonsamtal på förmiddagen idag, den är skriven till en av mina närmaste vänner. Kan inte tro att det är sant.


Chockartat besked

Telefonen ringde

rösten sa

att du inte vaknat

du gick inte att väcka

 

Med ilfart

du hade åkt till sjukhus

ligger nu nedsövd

 

Kan inte tro att det är sant

inte du av alla människor

 

Vill inte förlora dig

 

Lova

att du blir bra

 

behöver dig




Fri vers av Cajsa
Läst 422 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-18 11:39



Bookmark and Share


  karamellen
Usch då....Hur har det gått?
En berörande text!
Kram!
2006-09-19

    Erika H
aldrig kan man veta
skrämmande
*kram*
erika
2006-09-18

  Cris
Ibland kan det bara bli för mycket!!!
hoppas allt blir bra..
Kramar
2006-09-18

  Jessi
Berör. Hoppas din vän blir bra! Kram
2006-09-18

  prinscess VIP
sorglig
hoppas att din vän kommer att bli frisk igen
kram vännen
2006-09-18

  pinkprincess
Åh så sorglig! Men ändå så bra..
Denb är läskig men samtidigt på något konstigt sätt
som nog bara jag förstår, varm.

Mycket mycket bra skrivet!
2006-09-18

    Bodil Sandberg
Förtvivlade ord som berör starkt...
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg