Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
trankil: sorglös, obeskymrad, och oberörd


Ett femte år

 

 

Ett femte år

förvann den morgonen

för mig

 

för dig är livet ljuvligt trankilt

oberörd av helvetet har du sovmorgon

och drömmer vidare

 

medan mina mardrömmar

skrämmer själen ur min kropp

faller ut och in i mig

det värker att få det skiftande

att ha och inte ha




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 201 gånger
Publicerad 2006-09-18 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*