Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de geniala soptippsbergen


skrynklar samman papperet och lyssnar på ljudet av förstörelsen innan jag lobbar ned det tillsammans med de andra hopknycklade papperstussarna i botten av papperskorgen

förnekad inspiration
dumpade teorier som samsas om utrymmet

så småningom hamnar de med andra förkastade tankar i gigantiska högar vid närmsta soptipp i det så kallade
sopsorteringens förlovade land

kanske är det där man ska leta efter det som ingen förstod eller orkade genomföra

mänsklighetens avkastning
när den är som minst fördelaktig
papper glas trä elektronik och vitvaror
krossade sammanpressade trasiga
men ändå kanske som bäst

när de tillsamans
bildar berg av genialitet




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-09-18 21:27



Bookmark and Share


  Thomas Strandberg
"Genila"? och inga särskrivningar typ "soptippe bergen" för då blir det rottingen och dumstrut säger Kicki ;-)

Hon är hård, tanta mi... du skulle se min randiga röv...
2006-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP