Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske...


Nästa vecka...
men om det inte går...

så kanske nästnästa år...

....så ska jag!

kanske....

Köpes:

Ett ankare
att sänka i livets mittpunkt.

Ett par kängor som inte klämmer.

En tavla utan ramar.

En stor tunna
fyllt till bredden
av ett sjuhelsikes stort mod.








Fri vers av _Mian_
Läst 287 gånger
Publicerad 2004-11-18 19:47



Bookmark and Share


  Rachel Roth
fångar livet, gör denna....ett ankare vore inte dumt...i livets mitt...Bra skrivet!
2004-11-18
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_