Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom förnekelsen


Ser
man inga problem, så finns de ändå bakom ryggen på en -
och finns där tills man själv blir ett.




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 406 gånger
Publicerad 2006-10-28 23:26



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Kort och kraftfullt!!
Mycket tänkvärt!
2006-11-06

  *Camilla*
Så sant
(kommentera gärna mina texter om du har tid)
/camilla
2006-10-28

  Cris
Så de liksom springer ifatt.. eller halkar man själv efter
så småningom..
känner hur de lurar bakom... men man kan ta hand om dem
på ett bra sätt så hugger de inte tänderna i en..
2006-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet