Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Senryu


Princeps Feline Ludens


mänska eller mus?

kattsvansen virkar sitt svar:
leksak som leksak!




Bunden vers (Haiku) av Almagrundet
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-06-15 09:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet