Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag finns här.


Jag lägger ut brödsmulor


så när skogen tätnar
mörknar
och inte längre skyddar


när grenarna rispar
fukten tränger in
och stigen ut inte längre syns


då hittar

du

mig




Fri vers av Mareld
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-09-19 12:28



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Vilken härlig förtröstan o kärleksfullt stöd du vittnar om här.
Enkelt, omsorgsfullt o skönläst !
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Mareld
Mareld