Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

 Ibland

kan jag inte riktigt förstå

livet

överhuvudtaget

 

Man kämpar

ja, varje dag en enda stor kamp

 

Ibland

undrar jag egentligen vad livet har för mening

när man hela tiden utsätts för prövningar




Fri vers av Cajsa
Läst 239 gånger
Publicerad 2006-09-19 12:45



Bookmark and Share


  solglimt
Det kan man verkligen undra!!
2006-09-19

  Nessie
Ja, ibland är det tungt. Men förhoppningsvis så blir man starkare för varje tröskel man kravlar över. Bra förmedlad känsla av den hopplöshet man kan känna när livet är motigt.
2006-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg