Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Velen himmelsökare

 

 

Du din förbannade asätare!

vet du ens vad du heter

är du en av oss

vi vanliga gånglister

kanske du är en pilot

jag kan säga vad som helst

utan att du reagerar annorlunda för det

 

Du vet ju inte ens vad du vill

Du din stofila maskätare!

du äter himmelns helvete med glupska tuggor

 

utan att ens veta vad du vill

 

du veliga gångsman

 

Bestäm dig!




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-09-19 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*