Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lilla barnet

Ser det lilla barnet

det blonda håret

två små flätor

 

Ser det lilla barnet

där i sin ensamhet

 

Går på skolgården

håller tårarna inom sig

visar bara för natten

 

Ser det lilla barnet

där i sin ensamhet

 

Sitter stilla på parkbänken

iakttar de andra barnen

i deras lek, i deras skratt

 

Ser det lilla barnet

där i sin ensamhet

 

Tankarna som far omkring

vet inte varför just hon

hon av alla barn

 

Ser det lilla barnet

där i sin ensamhet

 

Hon undrar ofta varför

är det fel på henne

är hon inte värd vänner

 

Ser det lilla barnet

som tappar tron

tron på sig själv




Fri vers av Cajsa
Läst 501 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-20 11:00



Bookmark and Share


  solglimt
Känner igen mig och med dig .... det är tufft!!
((((KRAM))))
2006-09-21

  Teresia Ridell
Och en vacker dag är hon vuxen och tror hon glömt. Men när hon får egna barn och ska följa med dem till skolan kommer allt tillbaka. Jag vet.
Som hon, var jag.
Du skriver så det gör ont, och jag kan inte låt bli att fängslas.
2006-09-20

  Neal
Jättebra !
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg