Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

veckla inte ut dej

Det känns i min mage som om något håller på att vecka ut sej
men gör inte det
det blir svårt att gå då
vi tillsammans är lika gamla som en graviditet och 2 månader.




Fri vers av Nattfjäril
Läst 547 gånger
Publicerad 2004-11-19 18:04



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
mkt på den här....du måste förklara nu..tack
2004-11-22

    Barbro. Norberg-Rönnlund
i mina ögon väldigt underfyndigt BRA,
den säger väldigt mycket mer än själva
orden och DET är skickligt !
2004-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Nattfjäril
Nattfjäril