Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osynlig ängel

Ingen såg

tårarna hon bar på

 

Sin bästa vän natten

var den enda som såg

smärtan i hennes unga kropp

 

Ingen förstod

hennes längtan hon bar på

 

Sin bästa vän osynligheten

var den enda som förstod

längtan efter tröstande kramar

 

Ingen hörde

hennes rop på hjälp

 

Sin bästa vän ingen alls

var det enda som hörde

hennes inre rädslas skrik




Fri vers av Cajsa
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-09-20 13:02



Bookmark and Share


  Flickan*i*L*för*Lycka*
gripande, smärtsam verklighet.. bra skrivet!
2006-09-20

  Teresia Ridell
Smärtsamt kramande.
Du har fått fram just den där känslan, som känns rakt genom märg o ben.
2006-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg