Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inuti själen

Värk, massa tårar

inuti min själ idag

en stor kramlängtan




Bunden vers (Haiku) av Cajsa
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-09-21 18:51



Bookmark and Share


  Nessie
Här kommer en hel bukett med kramar!
2006-09-22

  solglimt
Ett helt lasbilsflak med gosiga björn kramar!!
2006-09-21

  Jessica Ebbesson
*KRAM*
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg