Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen till livet

 

 

Strängarna klingar

toner

drypande ner längs

gitarren

 

Kartan fladdrar i vinden

tanten i det rosasprejade håret

förklarar vägen till

livet

jag ser oförstående på

är det nån sorts kod

hon mumlar upp

en gåta kanske

 

 

I mörkret lyser vi starka vida strålar

om dagen vilar vi gömda i ljuset

utan att vara stulna

 

Går nerför vår nya gata

en stjärna faller

och jag ser svaret på gåtan

 

så är det dit vi måste

för att nå livet

 

till himlen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 211 gånger
Publicerad 2006-09-22 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*