Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till min vän, del två




...Så föddes hon äntligen!

efter all denna väntan
och längtan

din lilla perfekta flicka

Tio av allt som ska vara tio,
och med dina ögon


Hon är så underbart vacker,
ett mästerverk skapat av dig
(och av honom)


Önskar henne allt gott i livet

och lovar att finnas där för er

alltid






(....och jag önskar att jag vore du....

jag erkänner min bottenlösa avund)







Fri vers av Zam
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-01-05 18:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam