Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRLÅT

 

 

förlåt


betyder ingenting


förändring


betyder allt




Fri vers av Pernilla Fredriksson VIP
Läst 577 gånger
Publicerad 2006-09-23 22:21



Bookmark and Share


  stella
Precis!
2007-10-02

    Martall
förlåt är förändring
2006-09-23

  Neal
bra skrivet !
2006-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Pernilla Fredriksson
Pernilla Fredriksson VIP