Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ledsamhet


de försenade regndropparna

de ljud jag hörde
ville inte lägga sig till ro i mitt sinne
regn mot ett hjärta med solsken
hur kärlekens blomma vissnade mer och mer

du kom ju för att älska mig
fel
du kom för att svika det solsken du gett mig
kunde jag inte få sola i dig ett tag till

hur min spegel krossades
sju års olycka
ingen tid att ta tag i
det var för sent mitt hjärta hade redan kolnat

tusen bitar framför mig i den svarta gången
evinnerligt regn
hur du gav mig det värsta
försenade regndroppar




Fri vers av hanziz
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-09-25 09:39



Bookmark and Share


    Matild@
Hanna den är hur fin som heeelst!
2006-10-01

  Juliaah
men gud hanna...
det märks mer och mer att du VERKLIGEN har talang för det här!
helt enkelt underbar!
2006-09-27

  J. Novkovic
woohoo ! jublar, för mej dagens bästa dikt :) sorgsen dikt, men samtidigt på något sätt vacker, och det är just det jag tycker om med den.
2006-09-27

  om en Siri
SItter här andlös. Hur kan så vackra ord bli meningar?
2006-09-25

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Klockren! =)
Sorgset och samtidigt mörkt vackert.
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz