Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sönderslaget tangentbord

Jag har så mycket att säga
men orden rinner av mig
ur mig
ut
över tangentbordet
orden forsar
skapar meningar
som jag inte förstår



jag
kan
inte
ensam


(ctrl alt delete)


jag
kan



Monotona osanningar
kropp och ord i krig
inte ens
nu
kan jag skriva



jag
kan
inte
ensam







Jag kan bara gråta när jag skriver




Fri vers av Cyanid
Läst 578 gånger
Publicerad 2006-09-25 19:34



Bookmark and Share


  Robert W
"jag kan bara gråta när jag skriver"

och jag lever enbart i text,
allt annat är utanför den bubblan som jag skapat.

och det är skönt att läsa en text där orden inte räcker till, för ord är bara ord och inget som kan blöda egentligen.

du är så oerhört talande i dina texter. jag gillar dem skarpt.
2006-09-28

  Stefan Ek
hå, du kan ju visst :P
2006-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Cyanid
Cyanid