Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Linn

Min vän

jag har hoppats

jag har bett för dig

att du ska bli bra igen

 

Ett tag

trodde jag inte

att du skulle klara dig

jag förberedde mig på det värsta

 

Många tårar

har jag gråtit

 

Har tänkt på dig

varenda minut

 

Idag fick jag beskedet

det fick mina tårar att rinna

ej av sorg

utan av

innerlig glädje

 

Du har vaknat

behöver ej respiratorn längre

du andas själv

 

Du vann

livet

åter

 

Jag är så glad

inombords

 

Nu kan vi skratta tillsammans

prata om allt mellan himmel och jord

igen

 

Lugnet

har kommit tillbaka

till min kropp

 

Tack Gud

för att du lät min vän leva




Fri vers av Cajsa
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-09-27 11:36



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej Cajsa!

Känns skönt att livet segrade igen. Roligt för dig och Linn. Hälsar vännen Fredrik
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg