Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet att det inte är höst ännu!


Höstluft

Höstvindar friska

röda, gula, bruna löv

ligger nedblåsta på marken

 

Äpplena har fallit

potatisen är uppgrävd

blommorna har vissnat

 

Höstvindar kalla

koftan den varma på

sjalen runt halsen

 

Älskar prasslet

andas höstluften

in i mitt hjärta




Fri vers av Cajsa
Läst 218 gånger
Publicerad 2006-09-27 13:42



Bookmark and Share


  Nessie
Ser hösten framför mig när jag läser. Tycker särskilt om sista versen som har en positiv känsla och inger hopp.
2006-09-28

  Jessica Ebbesson
Utanför mitt fönster är det iaf höst idag. Fin höstskildring!
2006-09-27

  Teresia Ridell
Mm höstrusket har onekligen sin charm; man får liksom sitta in o huttra under en filt, avnjuta varm oboy utan skuldkänslor.
Fast igår tog jag mitt sista sommarbad i havet, vilket kändes vemodigt.
Härlig känsla du förmedlar här !
2006-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg