Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den bekanta flykten igen och känslan av utanförskap. Man känner att det är FEL, men det skiter man i just då.. Den förlorade mannen i dikten lyckas dock ta sig ur sin kortsiktiga flykt och byta ut den mot en längtan som kanske skulle kunna bli nåt..


Längtar hem/Halvvägs

Längtar hem

Fångad eller åtminstone tillfälligt upptagen
av vad som verkar vara något vi längtat efter
Vi stannar där en stund
Lämnar allt annat

Men vi vaknar kanske imorgon
Och då när vi lämnat allt
återstår förståndet

Halvvägs

Fär jag fråga dig om du vill det jag vill
Sälja garderoben
Dela på känslan av att vara hemma









Fri vers av Frans Nilsson
Läst 289 gånger
Publicerad 2006-09-27 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frans Nilsson
Frans Nilsson

Mina favoriter
Livsglädje