Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

syrebrist


rumlande ramlar
små änglar och demoner

blixtrar som stjärnor




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 352 gånger
Publicerad 2006-09-28 02:11



Bookmark and Share


  Agnes
Wow, nu gör du mig alldeles berusande yr!
Min alldeles egna tolkning är att om jag drabbas av syrebrist, så skulle jag troligtvis svimma. Och då är det möjligt, fullt möjligt.....

En annan tolkning är att du plötsligt vid tangentbordet själv drabbades av syrebrist och egentligen skulle skriva:

Stjärnor som blixtrar
demoner och änglar små
ramlar rumlande

Baklänges helt enkelt! Man blir ju snurrig av sånt där! ;o)))

/Kram Agnes
2006-09-28

  Flickan*i*L*för*Lycka*
Ett eget litet krig det där.
2006-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP