Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppfull kom jag hit...




Nyinsprungen


Jag flydde från en tjafsig sajt
att finna ny asyl
jag hoppas detta blir allrajt
min splitternya pryl...

Min namn är valt med omsorg
vill gärna kring mig strö
ett hopp att höstens nya frö
ej länder nån till sorg...

Trots mage något däst
jag ballar ur ibland...
Och du som hit har läst:
Välkommen till min strand!




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-09-28 19:48



Bookmark and Share


  erkki
En så läcker "ouvertyr"!
2009-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP