Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omtanke

Kramen

           betyder

                       mycket

                          




Fri vers av Cajsa
Läst 231 gånger
Publicerad 2006-09-29 12:18



Bookmark and Share


  solglimt
Ja det gör den, mycket bra!!
2006-10-01

  Lena K Nilsson VIP
Ja, det gör den visst!
2006-09-29

    HS
Du har alldeles rätt
En kram får en att må så bra.
2006-09-29

  prinscess VIP
mmmm kramar kan betyda mycket
en omtanke
av värme
fint skrivet Cajsa
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg