Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vara sig själv

Bara vara sig själv

behöver inte dölja

vem man är




Fri vers av Cajsa
Läst 304 gånger
Publicerad 2006-09-29 14:43



Bookmark and Share


  Nessie
Fint formulerat och väldigt sant.
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg