Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckan

Hindra den inte

tvivla inte på den

den finns där

redo...

 

...väntar bara...

 

(på rätt tillfälle)




Fri vers av Cajsa
Läst 248 gånger
Publicerad 2006-09-29 18:28



Bookmark and Share


  Nessie
Vackert formulerat och väldigt sant. Bra skrivet!
2006-09-30

    Bodil Sandberg
Nej hindra inte det inom att komma fram...om man släpper ut det lättar man förmodligen flera kilo...och svävar mot skyarna som en yster ballong!

Sanningsord!
2006-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg