Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna var publicerad i våran dagstidning idag


Sommaren som lider mot sitt slut

Lutar

över vattenforsens kant

vid näckrosornas landskap

 

Flödar

vid solens hettande strålar

ser fiskens ljuva andetag

 

Går

till stenarnas stenröse

luktar häggsyrénens doft

 

Ligger

i hängmattans gungande färd

tar vara på sommarens tid

 

Som

snart går mot sitt

Slut




Fri vers av Cajsa
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-09-30 10:14



Bookmark and Share


  solglimt
Mycket bra flyt och ett vackert bild språk, GRATTIS!!
2006-10-01

  Propella
Ja det är en sprudlande text. Sommarvarm, fantasifull, vacker.

"Flödar
vid solens hettande strålar
ser fiskens ljuva andetag"

Fantastiskt
2006-09-30

  Nessie
Tycker mycket om den här dikten som sprudlar av energi och känsla. Grattis till publiceringen i tidningen! Jättefin dikt.
2006-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg