Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skepnad

 

 

Stengolvet tillät mig att byta skepnad

till dess tvilling

fasaden hårdnade i en mask

jag alltid skulle få bära

 

Fasaden spändes fast

mellan ett järnställ och en lägereld

av dig

i ett nöjt leende

speglades allt i glittrade ögon

för den exakta sekunden

 

sekunden innan min fasad försvann

ut i tomma intet

och jag blev åter en daggmask

livrädd för världen




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 185 gånger
Publicerad 2006-09-30 12:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*