Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.............


rysning

hur den vilsna rysningen
slog ner hos mej
nerifrån ensamheten ända upp till min planet
varför skulle jag om inte du?
varför frågade du det?

hur tårarna samlades i själen
och grät vågor som hela tiden ville dränka mig i ledsamheten
hur rysningen skakade känslosamt

glädjen dödades i hat
i onödiga löften som inte behövt vara vid liv
och oskyldigt ville ingenting bli som förrut




Fri vers av hanziz
Läst 387 gånger
Publicerad 2006-10-01 11:40



Bookmark and Share


  Juliaah
Hanna!

*onödiga löften som inte behövt vara vid liv
och oskyldigt ville ingenting bli som förut*

helt underbart,
en solklar femma!!
2006-11-04

  The Third Poet
Oj vad har hänt här då? det låter ju förfärligt att hat är inblandat dock får det mig att stanna upp och tänka till om hur "tårar samlas i själen", WOOOOWWW mästerligt :), vet inte egentligen hur jag ska kommentera, men vill att du ska veta att den är jättebra...
2006-10-02
  > Nästa text
< Föregående

hanziz
hanziz