Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu när flytten håller sig kvar och vi lämnar er

 

 

Nu när flytten är redo att hålla sig kvar

i våra minnen och vi lämnar minnen av dig och morfar kvar

så vemodigt det känns att lämna er

din gula päls fanns alltid där för mig att föra handen över

när jag fällde tårar över morfar

men sedan försvann du också

 

de säger att kanske var det morfar som ville ha det så

men det gör inte att jag saknar er mindre ändå




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 140 gånger
Publicerad 2006-10-01 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*