Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomullsmjuka molnen

Hör

trådarna från harporna

spela för vinden

 

Se

vita änglavingar

gömma sig

 

 Känn

 bomullsmjuka molnen

vitfärgade

 

Smaka

 himlens vattendroppar

rinner i vattenfall




Fri vers av Cajsa
Läst 261 gånger
Publicerad 2006-10-01 20:57



Bookmark and Share


  Nessie
Mycket vackert formulerat. Mjuk och poetisk dikt som strålar av en känsla av harmoni med livet.
2006-10-03

  Lena K Nilsson VIP
Vackert!
2006-10-01

  prinscess VIP
en mjuk och änglalik text
2006-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg