Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar

Är omringad

av änglar

 

änglar

av den bästa sort




Fri vers av Cajsa
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-10-02 17:59



Bookmark and Share


  Gunilla Karlsson
Vad skönt att läsa din text
2006-10-04

  Nessie
Text som ger känslan av att omges av positiv energi. Befriande att läsa. Enkelt och tydligt uttryckt.
2006-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg