Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek


Fråga

Fråga inte mitt hjärta
när ord har seglat in till din hamn
öppna dig och jag frågar dig




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-10-03 11:37



Bookmark and Share


  Christian_H
Vad vacker med en liten glimt sorlighet. Bra flöd.
2006-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP