Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att finna styrkan och häpnas av att den fanns.


Liv

Sakta krälade även jag
fram ur mökret
Och andades liv igen




Fri vers av Carola Viola Hedelius VIP
Läst 377 gånger
Publicerad 2006-10-03 11:39



Bookmark and Share


  ammie
På några fina korta rader säger du något viktigt, du ger hopp om att det alltid finns ett ljus bakom mörkret, något alla har möjlighet att finna...
2006-10-06

  Dilsewat
Friskt och helande :)
2006-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Carola Viola Hedelius
Carola Viola Hedelius VIP