Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 ord:Den gamla och den unga

Orsaken till varför den gamla och den unga inte träffats på tio år var det bara den unga som mindes. Hon visste att den gamla skämdes och därför hittat på alla möjliga lögner om henne bland släkten.

Det gör inget, hade hon uppgivet deklarerat.

Tills släktkalaset. På vägen dit bad hon Gud om kärlek.

Nästa morgon visste hon att hon fått det, kärlek. Hon hade tyckt om den gamla. Hon har ju humor, krutgumman, tänkte hon ömt.

Gråten överraskade henne. Hon förstod att hon aldrig hade älskat henne förut... barnhemsflickan som ingen älskat och därför ej visste hur få den...






Fri vers av rebecca d VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2006-10-03 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d VIP