Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fantasidjur

 

 

Mina fantasidjur

är som mig

olika för varje sekund

 

Ögon alltid glansiga

på väg att gråta eller på väg att skratta

 

Pälsen döljer deras ärr

det gör dock inte min

huden flagnar ständigt

blottar min färglösa kropp

 

Mina fantasidjur lever till och med de

bättre än mig




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 1063 gånger
Publicerad 2006-10-06 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*